Κατασκευή ιστοσελίδων - Opart Creative Technologies
twitter κατασκευή ιστοσελίδων google plus κατασκευή ιστοσελίδων facebook κατασκευή ιστοσελίδων linkedin κατασκευή ιστοσελίδων
  Back to Portfolio  Previous Next    

Filoxyl

Σχεδιασμός & κατασκευή ιστοσελίδας


web design
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Περιγραφή

Η εταιρεία Filoxyl ξεκίνησε σαν ατομική επιχείρηση το 1965 από τον ιδρυτή της Μιχάλη Φύκατα, με αντικείμενο την κιβωτιοποιία. Η πρώτη βιομηχανική εταιρεία με την επωνυμία ΜΙΧ. ΦΥΚΑΤΑΣ Α.Ε. άρχισε να λειτουργεί το 1991, ενώ από το 1999 μετονομάζεται σε "ΦΙΛΟΞΥΛ Α.Ε." ΜΙΧ. ΦΥΚΑΤΑΣ & ΥΙΟΙ Α.Ε.. Όλα αυτά τα χρόνια ακολουθεί μία συνεχή ανοδική πορεία ανάπτυξης με επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Παράγονται επενδεδυμένες επιφάνειες με καπλαμά, μελαμίνες, πάγκοι και πορτάκια κουζίνας direct postforming. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που ξεπερνούν τα 100.000 τ.μ., εκ των οποίων τα 40.000 τ.μ. είναι στεγασμένοι χώροι παραγωγής και αποθήκευσης. Μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη σε σύγχρονα προϊόντα ξύλου, τα οποία παράγει σε μεγάλη γκάμα σχεδίων και αποχρώσεων, δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις στις σύγχρονες ανάγκες των επαγγελματιών του ξύλου και της διακόσμησης.